Trapliften

TRAPLIFT of HUISLIFT we werken een oplossing uit op maat!

Het bed kan je naar beneden verhuizen en bij in de living zetten. Maar thuis wonen wil zeggen alle kamers benutten.  Met een huislift ga je naar boven, alleen, met 2 , met rollator, met rolstoel.  We zorgen voor een mooie, prijsgunstige en vooral een praktische oplossing.                Onze levertijd 4 dagen tot 3 weken

Compacte installatie, uw trap blijft vrij.   Geniet van een levenslange garantie op de motor, bedrijfszekere garantie, Plaatsing supersnel mogelijk.

De beste prijs garantie DUS erg cherp geprijsd,  installatie op een halve dag,  snelle levering,  10 jaar garantie,  service 24/24 uur en 7 op 7 dagen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?    WE ZIJN NIET DE ALLERGOEDKOOPSTE... MAAR ZEKER NIET DE DUURSTE. WEL DE MEEST DUURZAME.

Vergelijk gerust onze prijs voor een zelfde comfort en kwaliteit.   We helpen je met de subsidieaanvraag.  Vraag ook naar de terugkoopgarantie !!

RECHTE TRAP ZONDER BOCHTEN 15 TREDEN in een bestaande woning +10jaar = € 3500 - 1250 subsidie = € 2250

     

 We brengen je naar hogere sferen... letterlijk!

Snelle levering is mogelijk, 1 WEEK of  zelfs binnen 48 uur (uitgezonderd zon en feestdagen)   Tweedehands is mogelijk als u een zelfde trap heeft.

 

INTERESSE ???   bel ons 03 66 999 60 

 

Ook in huis kan je een lift installeren