Betaling en verzending

Betaling & Verzending

Betalingsmogelijkheden webshop

Creditcard

Bancontact

Overschrijving*

Maak het bedrag over op rekening

IBAN BE43 9791 3183 2301

Zet in de vrije mededeling

je bestelnummer!!

*Indien u ervoor kiest om via overschrijving te betalen, zal uw bestelling pas verzonden worden zodra wij de betaling hebben ontvangen. Dit kan tot 2 werkdagen duren.

Betalingsmethodes in de winkel

Cash

Bancontact

/pinnen

Google Pay

Apple Pay

Verzending van artikelen gekocht op de webshop

Gratis verzending vanaf € 40!

Gratis verzending is mogelijk in België voor producten met een gewicht tot maximaal 20 kg. Gratis verzending naar Nederland is slechts mogelijk voor bestellingen met een maximumgewicht tot 10 kg.

Voor bestellingen onder de € 40 rekenen wij slechts € 5,20 administratie- en verzendkosten aan (inclusief btw).

Opgelet! Door onvoorziene drukte bij de post- en pakketbedrijven, kan de levering van uw bestelling soms wat vertraging oplopen. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Heeft u een bepaald artikel dringend nodig? Kies dan voor een levering aan huis op dezelfde dag!

Verzending binnen België

Bestelbedrag:

< € 40

≥ € 40

0 - 20 kg

€ 5,20

Gratis

> 20 kg

n.v.t.

Afhankelijk van grootte. Neem contact met ons op.

Verzending naar Nederland

Bestelbedrag:

< € 40

≥ € 40

0 - 20 kg

€ 5,20

Gratis

> 20 kg

n.v.t.

Afhankelijk van grootte. Neem contact met ons op.

Als u op een weekdag vóór 17.00u bestelt, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden!

De normale levertijd binnen België en naar Nederland bedraagt 1 tot 3 werkdagen. (Verzending naar de Waddeneilanden kan wat meer tijd in beslag nemen.)

Wij zijn voor levering volledig afhankelijk van bovenvermelde post- en pakketbedrijven. Vertragingen in levering kunnen optreden gedurende drukke periodes. IkBlijfThuis.be is niet verantwoordelijk voor eventueel vertraagde leveringen.

Verder is IkBlijfThuis.be ook niet aansprakelijk voor schade aan goederen die optreedt tijdens het transport. Liep er iets mis met de verzending? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Verzekerde verzending is mogelijk binnen België vanaf € 10,20.

U kunt ook kiezen voor verzending naar een afhaalpunt (Pickup punt) van DPD. Dit is iets goedkoper (€ 4,00) en is beter voor het milieu! U kunt uw pakje bovendien afhalen wanneer het u past. Spijtig genoeg kunnen we momenteel nog geen automatische keuze van een afhaalpunt aanbieden op onze webshop. U moet dus eerst nog een mailtje sturen naar info@ikblijfthuis.be met het afhaal-punt van uw keuze. Zoek hier naar een afhaalpunt in jouw buurt.

Verzending naar andere landen is mogelijk, nadat u contact met ons opneemt. We verzenden enkel binnen de Europese Unie of naar landen die tot de Schengenzone behoren, maar geen EU-lid zijn.

Ophaling aan de winkel

Verzending via een post- of pakketbedrijf neemt enkele dagen in beslag. Als u een artikel snel nodig hebt, en in de buurt woont, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelde producten te komen afhalen in de winkel.

Afhaling is vanzelfsprekend gratis.

U kunt uw bestelling komen ophalen tijdens de openingsuren, of u kunt een afspraak maken om uw bestelling op een ander tijdstip te komen afhalen. Eventueel kan dit ook op zondag!

Bekijk hier de openingsuren en andere praktische informatie van de winkel.

Opgelet! We zetten uw bestelling maximaal 14 dagen opzij. Heeft u toch meer tijd nodig om uw bestelling op te halen? Contacteer ons dan. We zitten er absoluut niets mee in om, bij uitzondering, uw bestelling langer gereserveerd te houden.

Levering op dezelfde dag

Voor de uitzonderlijke keer dat u een bepaald artikel dringend nodig heeft, maar het niet zelf kan afhalen in de winkel, voorziet IkBlijfThuis.be een spoedlevering.

Enkel indien u in de streek woont, kunt u gebruik maken van deze service. Vanaf € 30 kunt u al gebruik maken van deze dienstverlening, ongeacht het aantal artikelen. Contacteer ons op het nummer 03 669 99 60.

Levering van producten die meer dan 20 kg wegen

Enkele van onze grotere artikelen leveren we zelf i.p.v. via een post- of pakketbedrijf. Het betreft hier (onder andere) bedden, scoot-mobielen (seniorenscooters), patiëntenliften (tilliften) en liftzetels. Op die manier zijn we zeker dat deze producten correct behandeld worden. We monteren het artikel voor u en geven uitleg omtrent het gebruik ervan.

Opgelet! We leveren deze producten enkel in onze zorgregio. Bekijk de kaart hieronder.

Woont u niet in de omgeving, maar wilt u toch graag een groot artikel laten leveren? Contacteer ons dan via mail of telefonisch op 03 669 99 60 om de eventuele mogelijkheden te bespreken.