EHBO

EHBO

EHBO-producten

IkBlijfThuis.be heeft naast een grote selectie hulpmiddelen voor het dagelijks leven ook verschillende verzorgingsproducten in het assortiment, ook voor professionele zorgverleners en hulpverleners. Mettertijd vonden ook meer en meer EHBO-artikelen een weg naar ons aanbod. U kunt onze huidige voorraad bekijken op de webshop.

Voor particulieren zijn voornamelijk onze mini-EHBO-sets interessant. Je herkent de doosjes misschien van elders. Er is echter een groot verschil tussen de mini-eerstehulpsets van IkBlijfThuis en die van andere winkels: we vullen de EHBO-doosjes namelijk zelf! Onze medewerkers zijn allemaal actief als zorgverlener of hulpverlener. We zorgen er dan ook voor dat de EHBO-sets gevuld worden met kwaliteitsvol materiaal dat ook effectief bruikbaar is!

EHBO-koffers voor bedrijven

Bent u op zoek naar een EHBO-koffer voor uw bedrijf of vereniging? Kom dan zeker eens langs in onze winkel. Onze eerstehulpexperts geven vrijblijvend advies op maat. Aan de hand van de sector en grootte van uw bedrijf, alsmede het aantal EHBO-opgeleiden, kunnen wij voor u de meest geschikte eerstehulpkoffer(s) samenstellen. We zorgen ervoor dat de inhoud aan de nodige DIN-normen voldoet. Uit welke sector u ook komt, we hebben voor iedereen een oplossing: horeca, sportclubs, glasnijverheid, chemische industrie, kantoren, scholen, kinderdagverblijven, jeugdbewegingen, (culturele) verenigingen, ...

Contacteer ons op info@ikblijfthuis.be voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

EHBO-opleidingen

Kwaliteitsvol eerstehulpmateriaal in huis hebben is één ding, het is echter nog veel belangrijker om correct te handelen wanneer er zich een ongeval of noodsituatie voordoet. Om adequaat te kunnen handelen en eerstehulpmateriaal juist te leren gebruiken, kunt u een EHBO-cursus volgen. Het is bovendien ook belangrijk om zich minstens elke 5 jaar bij te scholen.

Particulieren die graag eens een gratis EHBO-cursus volgen in Wuustwezel, kunnen contact opnemen met het Rode Kruis Wuustwezel door te mailen naar: vorming@wuustwezel.rodekruis.be.

Wilt u met uw bedrijf of organisatie een EHBO-cursus organiseren voor uw werknemers of leden? Dan kunt u contact opnemen met onze eigenste EHBO-lesgever via info@ikweethet.be.