Steunkousen bestelling

Steunkousen bestelling

Via onderstaand formulier kunt u uw gewenste steunkousen bestellen.

Bekijk hier onze pagina over compressiekousen met uitleg over de verschillende opties.

Heeft u vragen over steunkousen, of twijfelt u over hoe u precies uw maten moet opmeten?

Contacteer ons dan via het contactformulier, of kom vrijblijvend eens langs in de winkel!

Wanneer u dit bestelformulier invult, zult u van ons een e-mail ontvangen met een offerte voor uw gewenste steunkousen. We zullen u in die mail ook vragen of u akkoord gaat met de prijs en of u uw bestelling effectief wilt plaatsen. Als u positief antwoordt op deze mail, wordt dit beschouwd als een rechtsgeldige overeenkomst. Uw bestelling wordt dan meteen doorgegeven aan de fabrikant.

U dient het verschuldigde bedrag over te maken via overschrijving, binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van uw kousen. U kunt ook cash betalen of via bancontact wanneer u de kousen zelf komt ophalen in onze winkel.

Aangezien deze kousen op maat worden besteld, vallen ze buiten het herroepingsrecht. Steunkousen kunnen m.a.w. niet geretourneerd worden.

Lees hier ons retourbeleid en algemene voorwaarden.

 
 
Tot onder de knie
Dijhoogte
Panty
 
 
 
Gesloten teen
Open teen
 
Klasse 1 (18-22 mmHg)
Klasse 2 (23-32 mmHg)
Klasse 3 (34-46 mmHg) (enkel op doktersadvies) (enkel Fascination, Move of Dynamic)
 
 
 
 
 

Opgelet! Wanneer u een bestelling plaatst via dit formulier, is deze nog niet definitief. Pas wanneer u positief antwoordt op onze bevestigingsmail, zal de bestelling effectief uitgevoerd worden.

Uw contactgegevens worden enkel gebruikt om de gevraagde informatie te bezorgen, en eventueel om de steunkousen op uw adres te laten leveren. U heeft te allen tijde het recht op inzage, verbetering of verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Lees hier onze volledige privacyverklaring.

Door dit bestelformulier te gebruiken, stemt u in met onze algemene voorwaarden (inclusief ons retourbeleid), privacyverklaring en disclaimers.